Köp nu
Läs mer

Rödbetsjuice har i studier på människor visat sig kunna förbättra prestationen upp till 20% hos amatörer och upp till 10 % hos professionella idrottsutövare. Rödbetsextrakt är en av flera lika viktiga ingredienser i ENDURANCE+RÖDBETA så om du tycker Rödbetsjuice är bra, då måste du prova ENDURANCE+RÖDBETA idag. För att göra dig extra motiverad så får du en prova-på ask för halva priset!

Så här funkar dem, världens mest sålda kosttillskott för idrottsutövare!

Rödbetan innehåller Nitrat som i kroppen ombildas till Nitrit som i sin tur omvandlas till Kväveoxid (N.O.). Det finns 3 kända ämnen som kroppen kan bilda N.O. från och de är L-Arginin, L-Citrullin och Nitrat. 

ENDURANCE+RÖDBETA togs fram av ett forskarteam vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala för drygt 14 år sedan och de inspirerades av upptäckten av Kväveoxidmolekylen som belönats med Nobelpriset i medicin 1998. Nitratet i Rödbetan, L-Arginine och L-Citrullin är de ”byggstenar” för N.O. som man känner till och ENDURANCE+RÖDBETA innehåller dem alla tre. Kronan på verket är Rosenrotextrakt, Magnesium och C-vitamin. ENDURANCE+RÖDBETA!

Rödbetsjuice och L-Arginine produkter är storsäljare bland idrottsutövare världen över för att de anses förbättra uthålligheten och återhämtningen. Gillar du någon av dessa ämnen kommer du älska kombinationen av dem. ENDURANCE+RÖDBETA är med sin kombination helt unik.

Syresättningen återhämtningen uthålligheten

Blodet är transportsystemet för näring och syre till kroppens alla celler. Samtidigt ska mjölksyra och slaggprodukter transporteras bort från muskelcellerna.

Din idrottsprestation är helt beroende av din fysiska förmåga. Men oavsett om du redan är superfit som några av våra Ironman och Triathlon utövare eller utövar bollsport någon dag i veckan, så tror vi ENDURANCE+RÖDBETA kommer göra en skillnad för dig. Är du över 30 år tror vi det är särskilt viktigt med tillskott som ENDURANCE+RÖDBETA och Rödbetsjuice.

Återhämtningen är helt avgörande för hur ofta och hårt du ska kunna träna utan att bryta ner kroppen. När vi är stela och har ont i muskler och leder så tänker vi självklart på massage, liniment och stretching. Har du tänkt på att det egentligen bara är olika sätt att få igång blodcirkulationen för att på så sätt förbättra rörligheten i muskler och leder?