Köp nu
Läs mer

ENDURANCE+RÖDBETA innehåller bara naturliga ämnen.

ENDURANCE+RÖDBETA är unik i sin sammansättning och är helt inriktad på N.O. (Kväveoxid). Vi har utvecklat ENDURANCE+RÖDBETA under 15 år och nu känner vi att den är perfekt. Tabletterna innehåller Aminosyrorna L-Arginine, L-Citrulline som tillsammans med Nitratet i rödbetan är kroppens byggstenar för N.O. (Kväveoxid). Rosenroten är i allra högsta grad delaktig i varför produkten fungerar så bra för uthållighetsidrottare. Magnesium och C-vitamin är självklara ingredienser för återhämtning.

L-Arginine är förmodligen en av de mest väldokumenterade aminosyrorna och vi rekommenderar alla som är intresserade av sport och hälsa att söka upp och läsa mer om denna otroligt viktiga och spännande aminosyra.

L-Citrulline är den andra aminosyran kroppen använder för att bilda N.O. men den ombildas i kroppen till L-Arginine och sedan till N.O.

Rödbeta passar perfekt in i ENDURANCE+RÖDBETA eftersom den innehåller Nitrat som även det ombildas till N.O. i kroppen. Det är anledningen till att Rödbetsjuice har blivit så oerhört populärt bland olika typer av idrottsutövare.

Bra kondition, vad är det?

Bra kondition är en individs uthållighet och återhämtningsförmåga och den är helt beroende av hjärtat och lungornas kapacitet att transportera ut syre och näring till kroppens alla celler. Återhämtningen är beroende av hur bra kroppen är på att transportera bort mjölksyra och slaggprodukter ur musklerna. Blodomloppets funktion är alltså helt avgörande för resultatet och därför är blodkärlens kondition oerhört viktig för att hjärtat effektivt ska kunna pumpa runt syre och näring i kroppen.

Rörelse är bra för stela leder eftersom cirkulationen hålls igång.

När vi har ont i musklerna går tankarna ofta mot massage och vila. Har vi ont i exempelvis armbågen så är det naturligt att vi masserar armbågen för att det ska göra mindre ont.

Massage är i själva verket bara ett sätt av många för att få igång blodcirkulationen. Dålig blodcirkulation i musklerna gör att man kan känna sig stel, och dålig blodcirkulation i en inflammerad led gör det svårt för inflammationen att läka ut. Med andra ord är en väl fungerande blodcirkulation avgörande för läkande efter hård träning.

Var tillverkas ENDURANCE+RÖDBETA?

Vi tillverkar våra kosttillskott i Sverige vilket många användare tycker känns tryggt.

Vad innehåller en tablett och hur doserar jag?

En ask ENDURANCE+RÖDBETA innehåller 90 tabletter. Varje tablett innehåller: L-Arginin (175mg), L-Citrullin (175mg), Rödbetsextrakt (100mg), Rosenrotextrakt (100mg), Magnesium och C-vitamin.

Den rekommenderade dosen är 3-4 tabletter om dagen, fördelat på morgon och kväll.

Betalning och leverans

Prenumerationsvillkor
När du beställer får du första asken för halva priset (114 kr). Du får en prenumeration men det är ingen uppsägningstid så du kan närsomhelst meddela oss att du inte vill ha fler tabletter. Efter 1 månad får du 1 månadsförbrukning per månad till ordinarie pris 229 SEK per ask inkl frakt och moms på 12 %.

Leveranser – Leveranstid
Normalt levereras varor inom 3-5 helgfria dagar.

Betalningsalternativ
Vi använder Klarna så ni kan välja mellan kortbetalning, faktura eller autogiro.

Avgifter
Vi redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer vid beställning.

Återbetalningar
En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur. 

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Vid retur måste kvitto eller kopia på denna medfölja. Kontakt med oss måste ha skett innan retur. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen ej är komplett eller öppnad, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. Vi kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

Reklamation
Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt. OBS! Ni måste behålla kvittot för att utnyttja reklamationsrätten samt att produkten måste vara i obruten förpackning. Skulle varan vara skadad eller felexpedierad (obruten förpackning) när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Synligt fel: Anmäls direkt vid mottagandet av varan. Dolt fel: Anmäls till oss inom 7 dagar från mottagandet av varan. En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten. Om du beställt fler varor än den du returnerat betalar vi dock inte tillbaka hela fraktkostnaden. För felaktigt returnerad vara utgår ingen ersättning för varken vara eller returkostnader, ej heller får kunden tillbaka varan utan att erlägga ny fraktkostnad. Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.

Sekretess och säkerhet för personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.